9.1 C
Lloret de Mar

‘Nadal Simfònic’, el concert de Nadal que es podrà gaudir al Teatre de Lloret aquest dissabte

Hi actuaran 60 cantaires del cor ArsNova Lloret, la Coral La Igualtat i el Cor de la Vall, amb 24 músics d'una orquestra simfònica.

L'últim concert d'ArsNova Lloret (Rafel Bosch)
L'últim concert d'ArsNova Lloret (Rafel Bosch)

Darreres Notícies

Una seixantena de cantaires participaran al concert Nadal Simfònic, aquest dissabte al Teatre de Lloret. Són membres del cor ArsNova Lloret, però també de la Coral La Igualtat i el Cor de la Vall. Estaran acompanyats, a més, de 24 músics de l’orquestra simfònica GratiaArtis.

servicios profesionales jimenez

Montse Gomis, del cor ArsNova Lloret, explica que el concert compta amb dues parts ben diferenciades.

“Una primera part formada per bandes sonores del món del cinema i una segona part dedicada íntegrament al grup anglès de The Beatles”

Montse Gomis

Els tres grups corals ja van presentar aquesta actuació diumenge passat a Gavà, amb una funció que asseguren que va anar molt bé.  

“Hem fet la primera presa de contacte amb aquest concert a Gavà, diumenge passat, amb un èxit aclaparador i esperem que aquest dissabte també agradi moltíssim”

Montse Gomis

El concert al Teatre de Lloret es farà aquest dissabte, a les set de la tarda. Les entrades, que valen 12 euros, es poden comprar al Puntet i a l’Estanc Nº5 del carrer Girona fins demà dijous. A més, també es podran obtenir el dia del concert, al Teatre mateix.  

spot_img

El + Vist