8.1 C
Lloret de Mar

Nou plafó per conèixer la flora i la fauna de la platja de Fenals i conscienciar la població

L'ha instal·lat Xatrac davant de la Casa del Mar per mostrar la importància de preservar i tenir cura del patrimoni natural.

Una família mirant el plafó
Una família mirant el plafó

Darreres Notícies

Conèixer la flora i la fauna de la platja de Fenals i conscienciar sobre la importància de preservar i tenir cura del patrimoni natural. Aquests són els objectius que persegueix Xatrac amb la creació d’un plafó informatiu que s’ha col·locat al davant de la Casa del Mar.

servicios profesionales jimenez

Amb aquest nou element, els lloretencs i els visitants també poden descobrir quines espècies habiten en el fons marí de la platja de Fenals, tal com ha explicat Anna Sans, membre de Xatrac. El plafó s’ha creat amb la col·laboració de diferents experts i de l’equip de biòlegs de Xatrac. El resultat és un suport informatiu molt visual i entenedor.

El nou plafó (Xatrac)

A Lloret de Mar, el plafó s’ha finançat a través de la Diputació de Girona, amb una línia d’ajuts que té per objectiu la conservació del patrimoni natural i la custòdia del territori. Ha comptat, també, amb la col·laboració de l’Ajuntament. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, convida a tothom a consultar-lo.

Es tracta d’un projecte obert a altres poblacions que vulguin donar a conèixer el seu patrimoni natural. De moment, d’aquest tipus de plafó, se n’han fet dos: un a Lloret i un altre a Llançà.

spot_img

El + Vist