22.9 C
Lloret de Mar
Caserna de la Policia Local de Lloret de Mar.

Nou servei de cita prèvia a l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, de la Policia Local

Aquesta oficina se centra en els problemes de convivència entre veïns, que s'han agreujat amb la pandèmia. Unes situacions que se solen resoldre a través de la medicació.

Caserna de la Policia Local de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Nou servei a la Policia Local de Lloret: l’Oficina de Relacions amb la Comunitat estrena la cita prèvia. Funciona des de fa una setmana amb l’objectiu d’evitar cues i esperes a la ciutadania, per oferir una atenció més integral i personalitzada.

- Publicitat -

L’Oficina de Relacions amb la Comunitat se centra en els problemes de convivència entre veïns. Unes situacions de conflicte que se solen resoldre a través de la medicació, la qual evita denúncies o vies judicials. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, assenyala que aquestes problemes “s’han incrementat amb la pandèmia”.

L’Oficina de Relacions amb la Comunitat tracta problemes entre els veïns, però els casos que no són competència seva, tant si es tracta d’un delicte o una situació de vulnerabilitat, es deriven als serveis corresponents.

Per demanar dia i hora amb aquesta oficina, cal accedir al web citaprevia.lloret.org. Després, cal seleccionar “policia local” i a sota, “Oficina de Relacions amb la Comunitat”.

spot_img

El + Vist