Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Cartell promocional de les subvencions

Obert el període per sol·licitar a l’Ajuntament subvencions per al comerç

Unes ajudes destinades a fomentar la contractació laboral de persones de la vila que estan a l'atur i a incentivar la creació de noves activitats de serveis.

Cartell promocional de les subvencions

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Lloret de Mar obre el període per presentar les sol·licituds de la línia de subvencions per al comerç. Estan destinades a fomentar la contractació laboral de persones de la vila que estan a l’atur i a incentivar la creació de noves activitats de serveis.

La regidora de Comerç, Lara Torres, remarca que, com a novetat, els tràmits per demanar aquestes subvencions es poden fer a través d’internet.

El període subvencionable va de l’1 de març al 30 de juny d’aquest 2019. Ara, fins al 15 de setembre, es poden presentar les sol·licituds per acollir-se a aquesta subvenció, per a empreses de comerç, de serveis i de restauració.

Els incentius que s’ofereixen tenen dues línies. N’hi ha una de foment a la contractació amb un import del 50% en les quotes corresponents a la Seguretat Social que van a càrrec de l’empresa. Aquesta té un màxim de 300 euros per mes i contracte.

I hi ha una segona línia d’impuls a l’obertura de noves activitats. Aquests ajuts tenen un import màxim de 600 euros en concepte de taxes municipals, assessorament, inscripció i elaboració d’informes preceptius. Totes les bases es poden consultar en el web seu.lloret.cat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.