7.3 C
Lloret de Mar

Obert el tercer tram del camí de ronda de Lloret a Fenals

Falta finalitzar uns pocs metres a l'alçada del Castell de Sant Joan, que tenen més complexitat a nivell d’enginyeria, però el tram ja és accessible des de la Platja de Fenals i ofereix nous miradors.

El nou tram del camí de ronda.
El nou tram del camí de ronda.

Darreres Notícies

A finals d’any ha quedat obert el darrer tram del camí de ronda que enllaça la platja de Lloret amb Fenals. L’adjudicació de les obres es va fer al juliol passat després de procedir a l’expropiació dels terrenys, un tràmit que ha durat diversos anys.

servicios profesionales jimenez

Els treball d’aquesta fase ha comprès les escales d’accés a l’alçada de Punta de Fenals cap a l’inici del tram, el condicionament del paviment del camí, l’eixamplament de l’ample de pas i la instal·lació de baranes per a la protecció contra caigudes atesa la verticalitat del penya-segat. A més també s’ha fet un manteniment correctiu a la passarel·la que condueix a un dels miradors, l’estructura de la qual es trobava força deteriorada.

ronda 2

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que “ara només falta finalitzar uns metres a l’alçada del Castell de Sant Joan que tenen més complexitat, i s’està elaborant un projecte executiu amb una enginyeria, però ja podem gaudir d’aquest trams de Fenals fins a arribar gairebé al Castell de Sant Joan que ofereix nous miradors i unes vistes espectaculars sobre el nostre litoral”. L’import total ha estat de 209.123,45 euros (IVA inclòs). La previsió és que estiguin enllestit en els primers mesos de l’any.

A principis d’any ja es va obrir al públic el segon tram que enllaçava el tram del camí de ronda que va de Cala Banys fins al Castell de Sant Joan. Per l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, “després de molts anys per fi hem pogut connectar la Platja de Lloret i Fenals i fer realitat un projecte molt demandat per la ciutadania i valorat pels nostres visitants”.

Els camins de ronda es tracta d’un dels atractius més valorats per ciutadania i visitants i aconseguir poder enllaçar els pobles de Tossa i Blanes per aquests senders marítism és una reivindicació històrica a Lloret.

spot_img

El + Vist