12.5 C
Lloret de Mar

Obert el termini per presentar-se al concurs de blogs que organitza l’Ajuntament

El certamen, que arriba a la 5a edició, s'inclou dins dels Premis Vila de Lloret i compta amb tres categories: blog literari, blog de viatges i post turístic amb temàtica sobre Lloret.

Cartell del concurs
Cartell del concurs

Darreres Notícies

Obert el termini per presentar-se a la cinquena edició del concurs de blogs, dins dels premis Vila de Lloret. El termini acaba el 17 de febrer.

El regidor de Cultura, Albert Robert, recorda que els blogs o posts han d’estar escrits en català, excepte en la categoria de millor post turístic, que pot ser en qualsevol llengua.

Aquest any, com a novetat, només hi haurà tres categories, perquè s’han unit en una de sola la categoria sobre literatura i la de creació literària. A més, hi haurà el premi al millor blog de viatges i al millor post turístic amb temàtica sobre Lloret.

L’import del premi és de 250 euros en cadascuna de les categories. A més, els guanyadors rebran un trofeu commemoratiu. L’objectiu, segons el regidor, és que la gent escrigui i llegeixi, i especialment que ho facin sobre Lloret de Mar.

Els interessats en participar han d’inscriure’s a través del correu electrònic [email protected] S’haurà de fer constar les dades personals de l’autor i la categoria en què es vol participar. Es pot obtenir més informació a la pàgina web de l’Ajuntament.

Els guanyadors es coneixeran el 7 d’abril, a la Festa de la Cultura Lloretenca. L’acte també servirà per entregar els premis literaris Vila de Lloret, el guardó Sa Gavina i el Joan Llaverias, per a contes infantils il·lustrats.

spot_img

El + Vist