8.3 C
Lloret de Mar

Oberta la convocatòria dels 18 Premis Vila de Lloret

Els treballs per concursar al certamen de literatura de viatges es poden presentar fins al 3 de març.

Cartell dels concurs Premis Vila de Lloret (Ajuntament de Lloret de Mar)
Cartell dels concurs Premis Vila de Lloret (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Els Premis Vila de Lloret arriben a la 18a edició. Els guardons de literatura de viatges comptaran, com és habitual, amb diferents categories, entre les quals hi ha narrativa i poesia per adults, narrativa i poesia per a adolescents i infants, el premi al millor blog sobre literatura, el millor blog de viatges i el millor post amb temàtica sobre Lloret.

A més, des de l’any passat hi ha un premi al millor microrelat, amb un màxim de 200 paraules, tal com ha explicat el regidor de Cultura, Cristian Fernández.

“Hi ha el premi de microrelats, que vam incloure l’any passat, amb un màxim de 200 paraules”

Cristian Fernández

Per al regidor, és molt rellevant que el concurs literari arriba ja a la 18a edició.

“El fet que haguem arribat a la 18a edició i que cada cop hi participi més gent demostra la importància i l’expansió dels Premis Vila de Lloret”

Cristian Fernández

Cristian Fernández anima tothom a participar al certamen literari, que cada any compta amb propostes de molta qualitat.

“Animem a tothom que vulgui participar a aquests premis; cada any hi ha noves propostes de nova gent i cada any l’exigència puja”

Cristian Fernández

Totes les obres que es presentin han de ser originals, escrites en català i no poden haver estat guardonades a cap altre concurs. El termini per presentar els treballs es tancarà el 3 de març i es poden enviar per correu electrònic, per correu convencional o bé presencialment a les oficines de Promoció Cultural, a la masia de Can Saragossa. El guardó més destacat és el de narrativa per a adults, dotat de mil euros.

spot_img

El + Vist