14.3 C
Blanes
Els productes de la col·lecció 'Segons'

Núria Perea i Nim Carbonell necessiten la votació ciutadana als premis Ei!

Els seus respectius treballs de final de grau estan nominats i fins diumenge s'ha obert el termini de votació popular.

Els productes de la col·lecció 'Segons'

Darreres Notícies

Núria Perea i Nim Carbonell fan una crida a la població perquè votin pels seus projectes nominats als Premis Ei! d’Elisava. Els seus respectius treballs de final de grau estan nominats en aquest certamen, organitzat per l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona i que té la votació popular oberta fins aquest diumenge.

En el cas de la Núria, hi presenta el projecte Segons.

“Us animo a tots i totes a entrar a l’enllaç i votar el projecte ‘Segons’, que a mi que li doneu suport és una cosa que em farà moltíssima il·lusió”

Núria Perea

Recordem que Segons és una col·lecció de productes que permeten que una persona amb paràlisi cerebral pugui menjar, de manera autònoma, aliments líquids i semilíquids. Una col·lecció que la Núria ha creat amb el suport del seu cosí Julià Gràcia, que té paràlisi cerebral.

“La col·lecció de productes que hem dissenyat permeten a una persona amb paràlisi cerebral menjar de manera autònoma aliments líquids o semilíquids i, a més a més, saber la temperatura del que està menjant”

Núria Perea

La col·lecció porta per nom Segons, perquè precisament van ser uns segons els que van marcar la vida d’en Julià quan va néixer. El seu projecte es pot votar aquí.

Pel que fa al treball de Nim Carbonell, el projecte es titula Phygital Human Bone i és un treball grupal, amb Gerard Estrada, Maria Jesús de Pouplana, Pau Daura i Júlia Guri. Es tracta d’un projecte d’investigació pioner d’Elisava i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, que proposa la creació d’un model físic i digital sintètic d’os que utilitza un disseny biomimètic innovador i una tècnica de bioimpressió 3D per replicar les propietats del fèmur humà. El projecte es vot votar aquí.

Insistim en què la votació popular dels premis Ei! d’Elisava està oberta fins diumenge i aquest octubre mateix es farà l’entrega dels premis.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist