28 C
Lloret de Mar
La Festa de la Cultura Lloretenca del 2021, marcada per la pandèmia (Ajuntament de Lloret de Mar)

La Festa de la Cultura Lloretenca se celebra aquest dissabte al Teatre

La cita és a les 19.30 hores i la gala recuperarà el format que tenia abans que esclatés la pandèmia.

La Festa de la Cultura Lloretenca del 2021, marcada per la pandèmia (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Aquest dissabte arriba la cita cultural més destacada de l’any a Lloret de Mar. El Teatre acollirà una nova edició de la Festa de la Cultura Lloretenca, amb l’entrega dels Premis Vila de Lloret, el Joan Llaverias i el guardó Sa Gavina.

El més destacat és que l’esdeveniment recupera el format anterior a la pandèmia.

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, celebra que es pugui recuperar la màxima normalitat i destaca que s’han rebut una setantena de propostes al Premis Vila de Lloret.

“Molt contents de poder tornar a celebrar la Festa de la Cultura Lloretenca i molt contents perquè ens han arribat més de 70 propostes per les diferents categories dels Premis Vila de Lloret”

Cristian Fernández

El moment més esperat de la gala serà, sens dubte, l’entrega del 34è guardó Sa Gavina.

“El premi Sa Gavina és el secret millor guardat de la nit i sempre és un moment molt especial, ja que és un premi molt merescut a una trajectòria molt important”

Cristian Fernández

La gala comptarà amb molta participació d’aristes locals, tal com remarca el regidor.

“Hi haurà sorpreses, sorpreses que per nosaltres és molt important que totes seran promogudes per artistes lloretencs, si li diem la festa de la cultura lloretenca hem de posar en valor la cultura i la gent que fa cultura a Lloret”

Cristian Fernández

La Festa de la Cultura Lloretenca se celebra aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre de Lloret. L’entrada és gratuïta, però cal reservar invitació a través del web del Teatre.

A banda de lliurar tots els guardons, la gala també comptarà amb un reconeixement a tots els lloretencs que han publicat un llibre durant l’últim any.

spot_img

El + Vist