27.2 C
Lloret de Mar
Fent una compra amb la targeta Lloret Comerç, de l'any passat.

Obertes les adhesions a la campanya #CompraLloret

La iniciativa, que va tenir un gran èxit l'any passat, s'adreça a les botigues i restaurants afectats per la crisi de la Covid.

Fent una compra amb la targeta Lloret Comerç, de l'any passat.

Darreres Notícies

Les botigues i restaurants es poden adherir a la campanya #CompraLloret fins a finals d’any. Té com a finalitat “fomentar l’activitat” d’aquests sectors, fortament afectada per la crisi de la Covid-19.

Enguany, després de l’èxit de l’any passat, la iniciativa consta de 6.000 targetes amb un valor total de 100.000 euros per gastar en els establiments adherits.

El regidor Cristian Fernández explica que la previsió és començar la campanya a mitjans de desembre.

De la targeta valorada amb 50 euros, l’Ajuntament subvenciona 20 euros. Per tant, el preu d’adquisició de la targeta per part dels ciutadans de Lloret és de 30 euros.

La targeta és per gastar de forma presencial als comerços i restaurants adherits a la campanya, els quals no podran pertànyer als establiments declarats com a serveis essencials durant l’emergència sanitària del Covid-19. Per tant, s’hi podran sumar aquells locals considerats no essencials.

Per fer-ho, s’han de descarregar i completar el formulari que trobaran al web lloret.cat. L’any passat es van adherir a la campanya #CompraLloret més de 100 establiments.

spot_img

El + Vist