13.5 C
Lloret de Mar
Homenatge del club a en Fusano.

Obertes les inscripcions de la Travessia de Lloret, que pren el nom d’en Fusano

En memòria de l’emblemàtic membre de l’entitat i promotor de la prova des de l’any 1982, qui va morir l’any passat per Covid.

Homenatge del club a en Fusano.

Darreres Notícies

S’han obert les inscripcions per participar en la 35a edició de la Travessia de Lloret, que organitza cada any el Club Natació Lloret.

Enguany, per primera vegada, la cita portarà el nom de Travessia Yasuji Fusano, en memòria de l’emblemàtic membre de l’entitat i promotor de la prova des de l’any 1982, qui va morir l’any passat per Covid. Olga Valls, presidenta del club, argumenta que va ser “pioner” i que “s’ho mereix”.

L’esdeveniment, que comptarà amb tots els protocols de seguretat de la Covid-19, se celebrarà el 18 de juliol, després d’un any en què no es va poder dur a terme, a causa de la pandèmia. Hi haurà dues distàncies. Una més exigent, de 1.500 metres, per a majors de 13 anys, i una altra més assequible, de 500 metres, per a majors de 9 anys.

Els interessats en participar a la 35 Travessia Yasuji Fusano poden inscriure’s a través de la pàgina web clubnataciolloret.cat. Els preus són de 12 euros per als nedadors federats i de 15 euros per als no federats.  

L’últim dia per a inscriure’s és el 16 de juliol. La participació es limita a 300 dorsals.

spot_img

El + Vist