2.3 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per als concursos de pessebres

Com sempre, el certamen compta amb diferents categories: pessebres a la llar –populars o artístics–, escoles i instituts, entitats, establiments comercials i hotels. A banda, hi ha el concurs de diorames.

El naixement en un pessebre
El naixement en un pessebre

Darreres Notícies

S’acosten les festes de Nadal i, com cada any, a Lloret toca concurs de pessebres i diorames.

servicios profesionales jimenez

Ja s’han obert les inscripcions per a l’edició d’aquest any, que, com sempre, compta amb diferents categories: pessebres a la llar –que poden ser populars o artístics–, escoles i instituts, entitats, establiments comercials i hotels. L’única condició és que estiguin dins del terme municipal de Lloret.

Tal com s’ha fet els dos últims anys, arran de la situació de pandèmia, el jurat no passa a visitar els pessebres per les cases, sinó que els participants de la categoria a la llar han d’enviar dues fotografies del seu pessebre perquè el jurat el pugui valorar: una de general del pessebre i una altra en què també es vegi l’autor. Cal enviar-les, juntament amb el nom de l’autor i la categoria a la qual concursa, al correu [email protected]. Hi ha temps fins al 30 de desembre.

Pel que fa als pessebres que puguin ser visitables, han de comunicar la seva participació abans del 16 de desembre per ser inclosos en el plànol de la ruta pessebrista.

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, anima a tothom a participar al concurs, especialment el dels establiments i entitats que participen a la ruta pessebrista. Com cada any, editaran un plànol amb tots els naixements visitables i espera que en siguin un bon grapat.

“Esperem comptar amb un gran nombre d’inscrits per fer una gran ruta i fem una crida perquè tothom faci el seu pessebre perquè per a nosaltres mantenir aquesta tradició és molt important”

Cristian Fernández

L’exposició de diorames, que celebrarà la 48a edició, es podrà visitar durant les festes nadalenques a l’Erol. L’entrada serà gratuïta.

spot_img

El + Vist