22.4 C
Lloret de Mar
El Carbó Negre, per dins (Grup Es Blanc)

Obre les portes el nou restaurant Carbó Negre, on hi havia l’antic El Ventall

De moment, ofereixen serveis en un format reduït però la intenció és anar ampliant l’espai i els serveis. Entre altres coses, vol crear un petit festival a l'estil de La Santa Market.

El Carbó Negre, per dins (Grup Es Blanc)

Darreres Notícies

Ha obert les portes el nou restaurant Carbó Negre, situat en la frontera entre Lloret de Mar i Blanes a la GI-682. L’establiment, que s’ubica on hi havia el restaurant El Ventall, està gestionat pel Grup Es Blanc, amb un concepte de show cooking i cuina de pagès a la brasa.

Un dels responsables és l’empresari lloretenc Max Illa, que comenta que l’obertura ha generat molta expectació i ha estat tot un èxit. L’espai, assegura, és espectacular.

“Ha quedat preciós, és un espai espectacular, de gairebé 20.000 metres quadrats, amb un gran aparcament i 400 metres quadrats de terrassa”

Max Illa

De moment, ofereixen serveis en un format reduït però la intenció és anar ampliant l’espai.

Carbó Negre (Grup Es Blanc)
Carbó Negre (Grup Es Blanc)

Per exemple, de cara a l’any que ve, la intenció és oferir música en viu, food trucks i venda de roba.

“L’any que ve tindrem un escenari amb música en viu, food trucks, venda de roba… Tot i que amb un concepte més reduït, serà un estil a la Santa Market de Platja d’Aro”

Max Illa

El local estarà obert tot l’any. Tal com ha explicat Max Illa, ara mateix ofereixen uns 200 àpats diaris i la intenció és arribar a fer-ne entre 600 i 800. Al matí fan esmorzars de forquilla, al migdia menú i carta i a la nit ofereixen sopars.

spot_img

El + Vist