17.6 C
Lloret de Mar
El camí de ronda queda tallat a Fenals

Pas endavant destacat per fer realitat el camí de ronda entre Lloret i Fenals

La Generalitat ha publicat el projecte de construcció i actualment està en fase d’esmenes. Si s’aprova de manera definitiva, a la tardor es podria licitar.

El camí de ronda queda tallat a Fenals

Darreres Notícies

El camí de ronda entre Fenals i Lloret podria ser una realitat l’estiu del 2021. De moment, s’ha fet un pas endavant important perquè la Generalitat ha publicat el projecte de construcció i actualment està en fase d’esmenes. Si s’aprova de manera definitiva, a la tardor es podria licitar.

L’obra s’emmarca dins del Pla Operatiu de Reconversió Turística i té un cost previst de 733.000 euros. El regidor del Pla Operatiu, Jordi Sais, explica que per fer realitat aquest tram, l’Ajuntament ja ha començat a negociar l’expropiació de dues finques de titularitat privada. El projecte afecta cinc terrenys considerats “d’expropiació necessària”, però tres són de l’Ajuntament i, per tant, no hi haurà cap problema.

El projecte detalla que hi haurà tres trams: un primer que enllaçaria la platja de Lloret amb cala Banys, un segon que uniria cala Banys amb el castell de Sant Joan, i un últim tram que aniria des del castell fins a la platja de Fenals. 

L’arribada del camí de ronda a Fenals (Expedia)

El regidor creu que aquest mandat es podrà inaugurar el nou tram de camí de ronda de Lloret i, més concretament, confia en què ja s’hi pugui passejar l’estiu del 2021.

spot_img

El + Vist