17.2 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat a la jornada

El patronat gironí tria Lloret com a seu d’una jornada sobre turisme cultural

La jornada ha servit per debatre com es poden adaptar els recursos culturals de la destinació per aprofitar els itineraris d’Europa, o bé com encabir els productes culturals propis en les rutes europees temàtiques.

Jaume Dulsat a la jornada

Darreres Notícies

Lloret ha estat la seu, aquest matí, d’una jornada del Patronat de Turisme Girona Costa Brava centrada en com impulsar el turisme cultural. Amb les places esgotades, hi han participat una cinquantena de persones, entre gestors d’equipaments culturals i agències de viatges especialitzades en aquest tipus de visites.

La jornada ha servit per debatre com es poden adaptar els recursos culturals de la destinació per aprofitar els itineraris d’Europa, o bé com encabir els productes culturals propis en les rutes europees temàtiques. Entre les rutes existents, hi ha la dels cementiris, que inclou el de Lloret de Mar; un bé molt destacat del patrimoni lloretenc, segons l’alcalde, Jaume Dulsat.

Per a l’alcalde ha estat un plaer que Lloret acollís aquesta jornada, que ha posat de relleu l’ampli ventall d’oferta cultural de la província.

Segons Dulsat, els itineraris culturals europeus no es coneixen el suficient i per això és necessari dur a terme jornades com la d’avui a Lloret, que s’ha fet a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist