7.6 C
Lloret de Mar

‘Per mi, per tu, per tothom. Prou violència’, l’eslògan del 25-N

És una frase del grup Fem Comunitat/SENTIR. La frase finalista és 'No volem sobreviure, volem viure!', d'Addi Torrent.

Una dona manifestant-se contra la violència masclista, a Lloret
Una dona manifestant-se contra la violència masclista, a Lloret

Darreres Notícies

L’Aurora ja ha escollit la frase que presidirà els actes de commemoració del 25-N d’aquest any: Per mi, per tu, per tothom. Prou violència. Una frase presentada pel grup Fem Comunitat/SENTIR, de Lloret de Mar, que són els guanyadors de la 14a edició del concurs.

La presidenta de l’Aurora, Ángela Ojeda, explica que el jurat ha escollit aquesta frase perquè fa èmfasi en què la violència masclista afecta a tota la societat.

“La violència envers les dones no és un problema de dones, és un problema de tota la societat, per això és ‘per mi, per tu, per tothom’”

Ángela Ojeda

També s’ha escollit la frase finalista: No volem sobreviure, volem viure!, d’Addi Torrent, alumna de l’institut Coll i Rodés.

“No és qüestió d’estar vives, és qüestió de viure una vida plena, una cosa que tothom dona per fet i que les víctimes de violència masclista no entenen”

Ángela Ojea

El jurat s’ha reunit aquest dijous a la tarda per decidir quina de les 165 frases presentades al concurs seria, finalment, la que servirà com a lema aquest any per al Dia contra la violència masclista. Els participants tenien perfils molt diversos i l’Aurora en fa una bona valoració.

“Ens han fet arribar instituts de secundària, associacions del poble, persones particulars… Aquesta varietat ens agrada molt, vol dir que el nostre concurs arriba a molta gent”

Ángela Ojea

A banda d’aparèixer al programa d’actes, es penjarà una pancarta amb aquest eslògan a diferents punts del municipi.

spot_img

El + Vist