9.1 C
Lloret de Mar

Pere Batlle, de Porqueres, guanya el concurs de diorames

El segon guardó ha estat per a Remei Mestres, de Banyoles. L'exposició, amb 15 naixements en miniatura, es troba al local de l'Erol.

Diorama de Pere Batlle, amb el primer premi.
Diorama de Pere Batlle, amb el primer premi.

Darreres Notícies

Pere Batlle, de Porqueres, ha guanyat el 48è concurs de diorames de Lloret de Mar. El segon guardó ha estat per a Remei Mestres, de Banyoles.

servicios profesionales jimenez

La resta de premis: Albert Casals, Jaume Casals i Josep Corominas, tots de Porqueres. La mostra dels diorames -amb 15 naixements- ha obert les portes aquest dissabte al local de l’Erol. Es pot visitar fins el 8 de gener, al matí (d’11 a 14h) i tarda (de 16h a les 19.30h). El regidor de Cultura, Cristian Fernandez, en recomana la visita.

A banda dels diorames, Lloret de Mar ha posat en marxa la ruta pessebrista, repartida en una desena d’indrets, com el de la parròquia (tant a dins com a fora), el casal de la Gent Gran, l’Ajuntament, l’ermita de les Alegries, Finques Ribera, parc de Sant Cristòfol, bar Rincón de Victoria, restaurant El Trull, carnisseria Poch i l’agència de viatges ‘Tastets de món’.

pessebre casal 1
Pessebre del Casal de la Gent Gran

Tot plegat es troba assenyalat en el mapa de la ruta pesebrista, que poden consultar en línia, al web de l’Ajuntament de Lloret.

spot_img

El + Vist