Dimecres, 27 gener 2021
13.2 C
Lloret de Mar
Una noia que ordena el seu armari

Posar ordre a l’armari de roba, una activitat desestressant i molt útil

Els passos són netejar, ordenar i organitzar la roba.

Una noia que ordena el seu armari

Darreres Notícies

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

Una 50a de fotografies, a la primera edició del concurs de fotografia comunitària

Del 5 al 15 de febrer s'obrirà el període de votacions, en què cada persona empadronada a Lloret major de 16 anys podrà escollir una foto.

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

Una bona manera d’ocupar el nostre temps de confinament a casa pel coronavirus és reordenar casa nostra. És a dir, aprofitar les hores que tenim lliures per fer un ‘Marie Kondo’.

Avui us volem donar consells per ordenar un moble que tenim a casa que sovint sembla que es desordeni sol: l’armari de roba. Posar al dia un armari de forma conscient pot ser una activitat desestressant i molt útil. Raquel Buenaventura, assessora d’imatge, assenyala que “tenir un armari ordenat ens endreça també la nostra ment, es pot fer en qualsevol moment del dia i ens facilita escollir un estilisme”.

La Raquel recomana que, tot i el confinament, ens hem de vestir cada dia com si anessim a treballar. Afegeix que normalment només fem servir un 20% de la roba que tenim a l’armari i el motiu és que no el tenim prou ordenat.

Per ordenar l’armari, recomana fer tres passos: netejar, és a dir, treure la roba que no ens posem o que no ens queda bé; després ordenar les peces per categories (abrics, jaquetes, pantalos, vestits o jerseis) i colors, a més de tancar les peces amb botons per evitar males formes així com posar tots els penjadors mirant el mateix costat.

La roba, ordenada per colors (font: casaydiseño.com).

El següent i darrer pas és el més difícil: organitzar. Una fórmula és tenir més peces superiors que inferiors i que les de sota siguin bàsiques, per poder combinar més fàcilment. Una bona quantitat és tenir una 15 de peces de dalt i 5 de baix, per anar creant diferents estilismes.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.