17.4 C
Lloret de Mar
Una noia que ordena el seu armari

Posar ordre a l’armari de roba, una activitat desestressant i molt útil

Els passos són netejar, ordenar i organitzar la roba.

Una noia que ordena el seu armari

Darreres Notícies

Una bona manera d’ocupar el nostre temps de confinament a casa pel coronavirus és reordenar casa nostra. És a dir, aprofitar les hores que tenim lliures per fer un ‘Marie Kondo’.

Avui us volem donar consells per ordenar un moble que tenim a casa que sovint sembla que es desordeni sol: l’armari de roba. Posar al dia un armari de forma conscient pot ser una activitat desestressant i molt útil. Raquel Buenaventura, assessora d’imatge, assenyala que “tenir un armari ordenat ens endreça també la nostra ment, es pot fer en qualsevol moment del dia i ens facilita escollir un estilisme”.

La Raquel recomana que, tot i el confinament, ens hem de vestir cada dia com si anessim a treballar. Afegeix que normalment només fem servir un 20% de la roba que tenim a l’armari i el motiu és que no el tenim prou ordenat.

Per ordenar l’armari, recomana fer tres passos: netejar, és a dir, treure la roba que no ens posem o que no ens queda bé; després ordenar les peces per categories (abrics, jaquetes, pantalos, vestits o jerseis) i colors, a més de tancar les peces amb botons per evitar males formes així com posar tots els penjadors mirant el mateix costat.

La roba, ordenada per colors (font: casaydiseño.com).

El següent i darrer pas és el més difícil: organitzar. Una fórmula és tenir més peces superiors que inferiors i que les de sota siguin bàsiques, per poder combinar més fàcilment. Una bona quantitat és tenir una 15 de peces de dalt i 5 de baix, per anar creant diferents estilismes.

spot_img

El + Vist