13.9 C
Lloret de Mar
Els serveis municipals treballant a la platja de Lloret, ahir

Pràcticament total normalitat a Lloret de Mar després del pas del temporal Glòria

La carretera de Lloret a Tossa, la GI-682, encara està tallada al trànsit. Les tasques de restauració van a càrrec de la Generalitat.

Els serveis municipals treballant a la platja de Lloret, ahir

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Les escoles han tornat a obrir, els vehicles ja poden circular pel passeig i, de mica en mica, tot va tornant a la normalitat. Deixem enrere el temporal Glòria, tot i que ara s’ha de fer una avaluació dels danys materials que ha deixat el seu passat.

El passeig, ahir a la tarda (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’alcalde, Jaume Dulsat, valora de manera molt positiva la tasca feta pels serveis municipals aquests últims dies, tant els cossos de seguretat, com els serveis de neteja, que van permetre que ahir a la tarda mateix el passeig ja fos accessible.

Com diem, ara toca fer l’avaluació de danys. I, per reparar-ho tot, l’Ajuntament està en contacte amb les administracions supramunicipals, que aportaran ajudes a tot el territori. Ahir representants municipals van reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, a Blanes, i avui mateix és previst que visiti Lloret de Mar la conseller d’Empresa, Comerç i Turisme, Àngels Chacón. Així doncs, al llarg de les properes setmanes s’espera poder restaurar els desperfectes que ha ocasionat el temporal, com els bancs trencats o els pals de llum caiguts.

La trobada, ahir a Blanes, amb el president Torra (Junts per Blanes)

Pel que fa la sorra de les platges, l’alcalde matisa que caldrà esperar a l’abril per fer actuacions, ja que en els propers mesos es preveu que hi hagi nous temporals que, tot i que seran de menys intensitat, aniran recol·locant la sorra.

Referent a les escoles, que avui han tornat a obrir les portes després de dos dies tancades, l’alcalde matisa que mai no hi ha hagut un risc real a Lloret de Mar perquè no poguessin funcionar amb normalitat, però que per precaució i prudència van decidir atenir-se a la recomanació de la Generalitat, que indicava que millor que no obrissin a tota la comarca de la Selva.

Finalment, indicar que la carretera de Lloret a Tossa encara està tallada al trànsit per esllavissades i caiguda d’arbres. Les tasques de restauració per poder-la reobrir van a càrrec de la Generalitat.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.