16.1 C
Blanes
Juki Caballero

Prado, Valls, Poderoso, Peti, Bader i N. Caballero renoven pel Lloret

A més, Juki Caballero serà porter del primer equip. En canvi, són baixa Bertran, Soler, i Rivas, que es retiren, i Badillo, Agi i Ivi, que canvien d’equip.

Juki Caballero

Darreres Notícies

De mica en mica, el Lloret de futbol va perfilant l’equip per a la propera temporada. A les baixes d’Àlex Bertran i Marc Soler, que pengen les botes, s’hi han de sumar la de Dani Rivas, que també ha decidit retirar-se del futbol, i les d’Ángel Badillo, Agi Dambelley i Ivi Sebastián, que canvien d’equip.

A l’altra cara de la moneda, hi ha les renovacions ja confirmades del porter Jaume Prado, a qui l’entrenador Edu Urdiales considera el millor jugador de Primera Catalana, dels defenses Jordi Valls i Edu Poderoso i també d’Álex Ros “Peti”, Bader El Alami i Narcís Caballero en perfil ofensiu. A més, Juki Caballero, fins ara del Lloret B, passarà a ser porter de la primera plantilla.

circo de las estrellas

Urdiales reconeix que haver de fer un equip nou complica les coses de cara a la propera temporada, però assegura que treballaran per fer una bona feina. L’objectiu principal serà mantenir la categoria. 

El Lloret donarà l’oportunitat a tres jugadors del juvenil i un del Lloret B de fer la premtemporada amb el primer equip per decidir si es queden o no. A més, haurà de fitxar entre quatre i sis jugadors nous. Urdiales reconeix que la situació econòmica del club dificulta el procés de fitxar perquè recorda que els jugadors cobren una quantitat simbòlica.

L’entrenador també ha criticat que a partir d’ara la Federació Catalana afegeix un partit a Andorra a la Primera Catalana. Edu Urdiales assegura que el desplaçament suposarà una despesa important per al Lloret i altres equips.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist