11.2 C
Lloret de Mar
Miniclub

Prop de 15.000 persones han participat de les activitats de platja al llarg de l’estiu

Els miniclubs tenen molta acceptació entre el públic català i rus.

Miniclub

Darreres Notícies

Lloret de Mar va finalitzar el passat 15 de setembre el servei de dinamització de platges a la del centre i a Fenals, amb la participació de prop de 15.000 persones al llarg de l’estiu. Aquest programa de propostes d’estiu inclou un miniclub infantil amb tallers, jocs i activitats monitorades, i activitats dirigides de gimnàstica suau en diferents estils a cada una de les dues platges; i l’organització de sessions esportives a la platja de Lloret.

El servei que enguany ha tingut més èxit han estat les activitats dirigides que s’han organitzat a les dues platges i que han comptat amb uns 5.800 usuaris. Donat l’èxit que estaven tenint aquestes propostes a la platja de Fenals, tot i que havien d’acabar el 31 d’agost com la resta, en aquesta es va decidir allargar-les dues setmanes més.

Segons Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, “la dinamització de platges ens relaciona com a destinació de turisme familiar. Que les famílies se sentin acompanyades i disposin de certs serveis sempre és positiu pel dia a dia i per a la percepció de marca”.

Pel que fa als dos miniclubs infantils, han estat utilitzats per 5.257 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Com a novetat, enguany s’han organitzat uns tallers de recuperació postpart de sòl pelvià i abdominals al miniclub de Fenals. Cal destacar que els miniclubs tenen molta acceptació entre el públic català i rus, i també entre els residents de Lloret.

D’altra banda, les activitats esportives que han tingut lloc a la platja de Lloret, han comptat amb la participació de 3.114 persones. Una de cada tres han estat visitants italians.

Per últim, expliquem que Lloret ha rebut aquests dies la visita d’un centenar de prescriptors. Han estat periodistes, operadors i altres agents, de diferents mercats, vinguts de països d’arreu d’Europa, com Regne Unit, Rússia o França. Amb les diferents accions que s’han dut a terme, s’ha pogut mostrar la destinació des de diferents perspectives.

spot_img

El + Vist