24.8 C
Lloret de Mar
Bandera blava onejant a la platja de Lloret

Quatre platges de Lloret renoven la Bandera Blava de qualitat

Bandera blava onejant a la platja de Lloret

Darreres Notícies

Quatre platges de Lloret renoven la bandera blava aquest estiu. Igual que en els últims anys, l’única platja del municipi que es queda sense reconeixement és la de Canyelles.

El regidor de Platges, Ignasi Riera, ha explicat que hi ha tres factors que impedeixen que Canyelles rebi el distintiu internacional: són la llicència del port, que els vehicles aparquin a la platja i que el restaurant ocupi un espai marítimo-terrestre. Però Riera assegura que l’Ajuntament treballa per solucionar aquests tres problemes.

La bandera blava s’atorga tenint en compte unes pautes internacionals, que certifiquen la qualitat de l’aigua, el bon manteniment de les instal•lacions, l’oferta de serveis per als banyistes i la garantia de tenir tots els equipaments necessaris i serveis de salvament. D’aquesta manera, els usuaris saben que les platges on oneja una bandera blava tenen certa qualitat.

El reconeixement es va fer en un acte a Sitges divendres passat, 20 de juny, on el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va defensar la feina que es fa a Catalunya per obtenir tantes banderes blaves, un total de 89. El conseller també va voler destacar la feina feta pels ajuntament per garantir la qualitat de les platges.

Les platges del litoral gironí han obtingut 28 banderes blaves.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist