11.7 C
Lloret de Mar

Queden poques entrades per a la comèdia ‘Bar Bodega Can Pepitu’

L'obra del Casal de l'Obrera s'ambienta en un bar de poble on es donen situacions esbojarrades.

El Teatre de Lloret, on es representarà l'obra del Casal de l'Obrera.
El Teatre de Lloret, on es representarà l'obra del Casal de l'Obrera.

Darreres Notícies

La comèdia ‘Bar Bodega Can Pepitu’, del Casal de l’Obrera, arriba aquest cap de setmana al Teatre de Lloret de Mar amb força expectació. Han quedat esgotades les entrades de la funció de diumenge i estan a punt de fer ‘sold out’ les de dissabte.

servicios profesionales jimenez

Aquesta obra, “fresca i actual”, se sitúa en un bar que fa de punt de trobada per a la gent del barri, on situacions esbojarrades fan els dies més divertits. Un dels intèrprets, Josep Maria Lloveras, assegura que el públic “no pararà de riure”.

cartell pepitu

L’obra és una idea original i text d’Angelina Cardona i Montse Baltrons, amb la col·laboració de Sebastià Gallart. A l’escenari hi veurem el mateix Gallart, acompanyat d’una desena més d’actors i actrius del Casal de l’Obrera.

Tant a davant com al darrere de la funció hi ha una 20a de persones implicades, que van començar a treballar en el ‘Bar Bodega Can Pepitu’ el passat mes de novembre.

La funció del ‘Bar Bodega Can Pepitu’ és doble: aquest dissabte, 25 de febrer, a les 9 de la nit, i l’endemà diumenge, dia 26, a les 6 de la tarda.

Com hem dit, l’aforament ja ha quedat ple per a diumenge i de cara a dissabte, queden les últimes entrades a la venda al Puntet, al web entrapolis i a taquilla del Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist