12.6 C
Lloret de Mar
Què fer en cas de tenir símptomes?

Qui tingui el coronavirus amb símptomes lleus, ha de confinar-se a casa i trucar al 061

Per evitar més col·lapse als hospitals i per evitar la possible propagació del virus, només cal adreçar-se a l'hospital en cas de tenir símptomes moderats o greus.

Què fer en cas de tenir símptomes?

Darreres Notícies

Les autoritats demanen a aquelles persones que creguin que poden tenir el coronavirus però que tenen símptomes lleus, que es quedin a casa. Els símptomes més comuns són la febre, el malestar general i la tos. Per tant, en cas de sospitar que es pot tenir coronovirus, cal trucar el 061, i només si els símptomes són moderats o greus, com la falta d’aire, sí que cal adreçar-se als hospitals.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha anunciat aquesta setmana que ha donat positiu per coronavirus i explica que l’ha passat a casa, amb els mateixos símptomes que si hagués patit una grip i ja es troba del tot bé. El batlle matisa que li van fer la prova perquè va ser dels últims en sol•licitar-la a l’hospital abans que canviés el protocol. Ara, atesa la saturació als hospitals, en els casos lleus ja no es fa cap prova.

L’alcalde insisteix en què en cas de tenir símptomes lleus, com ha tingut ell, cal quedar-se a casa i confinar-se, per evitar més col•lapse als hospitals i per evitar la possible propagació del virus.

Per tant, en cas de sospitar que es pateix el coronavirus, es pot trucar al 061 per rebre tota l’assistència necessària per via telefònica.

spot_img

El + Vist