Dimecres, 20 gener 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Què fer en cas de tenir símptomes?

Qui tingui el coronavirus amb símptomes lleus, ha de confinar-se a casa i trucar al 061

Per evitar més col·lapse als hospitals i per evitar la possible propagació del virus, només cal adreçar-se a l'hospital en cas de tenir símptomes moderats o greus.

Què fer en cas de tenir símptomes?

Darreres Notícies

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Ple extraordinari i urgent per designar els membres de les meses electorals pels comicis del 14 de febrer

El ple es realitzarà de forma telemàtica, atesa la situació actual de la pandèmia causada per la covid-19

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

Les autoritats demanen a aquelles persones que creguin que poden tenir el coronavirus però que tenen símptomes lleus, que es quedin a casa. Els símptomes més comuns són la febre, el malestar general i la tos. Per tant, en cas de sospitar que es pot tenir coronovirus, cal trucar el 061, i només si els símptomes són moderats o greus, com la falta d’aire, sí que cal adreçar-se als hospitals.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha anunciat aquesta setmana que ha donat positiu per coronavirus i explica que l’ha passat a casa, amb els mateixos símptomes que si hagués patit una grip i ja es troba del tot bé. El batlle matisa que li van fer la prova perquè va ser dels últims en sol•licitar-la a l’hospital abans que canviés el protocol. Ara, atesa la saturació als hospitals, en els casos lleus ja no es fa cap prova.

L’alcalde insisteix en què en cas de tenir símptomes lleus, com ha tingut ell, cal quedar-se a casa i confinar-se, per evitar més col•lapse als hospitals i per evitar la possible propagació del virus.

Per tant, en cas de sospitar que es pateix el coronavirus, es pot trucar al 061 per rebre tota l’assistència necessària per via telefònica.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".