16 C
Lloret de Mar
Què fer en cas de tenir símptomes?

Qui tingui el coronavirus amb símptomes lleus, ha de confinar-se a casa i trucar al 061

Per evitar més col·lapse als hospitals i per evitar la possible propagació del virus, només cal adreçar-se a l'hospital en cas de tenir símptomes moderats o greus.

Què fer en cas de tenir símptomes?

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Les autoritats demanen a aquelles persones que creguin que poden tenir el coronavirus però que tenen símptomes lleus, que es quedin a casa. Els símptomes més comuns són la febre, el malestar general i la tos. Per tant, en cas de sospitar que es pot tenir coronovirus, cal trucar el 061, i només si els símptomes són moderats o greus, com la falta d’aire, sí que cal adreçar-se als hospitals.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha anunciat aquesta setmana que ha donat positiu per coronavirus i explica que l’ha passat a casa, amb els mateixos símptomes que si hagués patit una grip i ja es troba del tot bé. El batlle matisa que li van fer la prova perquè va ser dels últims en sol•licitar-la a l’hospital abans que canviés el protocol. Ara, atesa la saturació als hospitals, en els casos lleus ja no es fa cap prova.

L’alcalde insisteix en què en cas de tenir símptomes lleus, com ha tingut ell, cal quedar-se a casa i confinar-se, per evitar més col•lapse als hospitals i per evitar la possible propagació del virus.

Per tant, en cas de sospitar que es pateix el coronavirus, es pot trucar al 061 per rebre tota l’assistència necessària per via telefònica.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.