24.6 C
Lloret de Mar
Exterior de l'hotel Samba de Lloret de Mar.

Reconeixement al compromís històric del Samba pel medi ambient

L’hotel lloretenc, una de les 10 empreses de Catalunya reconeguda per la seva antiguitat amb el sistema EMAS de gestió ambiental.

Exterior de l'hotel Samba de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

L’hotel Samba, de Lloret de Mar, una de les 10 empreses de Catalunya reconeguda per la seva antiguitat amb el sistema EMAS de gestió ambiental.

Es tracta d’un sistema d’àmbit europeu per a les empreses que són més responsables mediambientalment i fan un pas endavant per tenir cura del medi ambient.

Laura Pérez, coordinadora de Medi Ambient de l’establiment, assenyala que “és un reconeixement a la feina feta i també dona empenta a seguir treballant per tenir cura del planeta”.

Aquest no és, ni molt menys, el primer reconeixement que rep el Samba. L’any passat va ser el primer hotel de Lloret en comptar amb el segell “Safe Tourisme Certified”. El qual acredita que l’establiment compta amb les mesures higièniques i sanitàries per prevenir el contagi de la COVID-19.

També al 2020 la cadena hotelera lloretenca ha estat reconeguda per Top 10, que premia els millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera a l’Estat espanyol. Aquests guardons s’inclouen dins del concurs Re Think Hotel.

Enguany la Comissió Europea celebra el 25è aniversari del registre EMAS i el compromís de les empreses que han implantat aquest sistema de gestió ambiental. Per aquest motiu ha elaborat uns certificats commemoratius per a les primeres organitzacions EMAS de cada país.

En el cas de Catalunya, els certificats s’han atorgat al’Hotel Samba de Lloret, Croda Ibérica de Fogars de la Selva, Bioibérica de Palafolls, Cargill de Barcelona, Siemens de Cornellà de Llobregat, Inovyn España de Martotell, Peinaje del Rio Llobregat de Sant Fruitós del Bages i a Compañía Ibérica de Transportes Especiales de Barcelona.

Actualment, amb les darreres certificacions fetes, ja són 235 les organitzacions catalanes que disposen del registre EMAS.

spot_img

El + Vist