7.1 C
Lloret de Mar

Renoven la gespa artificial del camp de futbol del Molí

Fa uns dies han començat els treballs per renovar la gespa del camp de futbol del Molí. Es tracta d’una gespa artificial, que -segons fonts municipals- “requeria ser canviada”. Amb prop de deu anys en funcionament, l’estat del terreny de joc havia quedat malmès. Ester Olivé, regidora d’Esports de l’Ajuntament, argumenta que “és un camp […]

El camp del futbol del Molí, en obres per renovar la gespa artificial
El camp del futbol del Molí, en obres per renovar la gespa artificial

Darreres Notícies

Fa uns dies han començat els treballs per renovar la gespa del camp de futbol del Molí. Es tracta d’una gespa artificial, que -segons fonts municipals- “requeria ser canviada”. Amb prop de deu anys en funcionament, l’estat del terreny de joc havia quedat malmès. Ester Olivé, regidora d’Esports de l’Ajuntament, argumenta que “és un camp amb força utilització”.

La renovació de la gespa artificial del camp del Molí costa 175.000 euros. Es podrà reaprofitar la sorra i el cautxú de l’equipament. Els treballs van començar aquesta setmana i la previsió és que estiguin enllestits a mitjans del mes de setembre. Llavors, el camp “estarà a ple rendiment i s’hi podran jugar amb normalitat partits i entrenaments”.

Cal afegir que l’equipament l’utilitzen moltes entitats, especialment el Club de Futbol Lloret, la penya del Barça i la Xarxa d’Escoles de l’Espanyol. Mentre duren els treballs, poden utilitzar el camp de les pistes d’atletisme i els pavellons.

Segons la regidora, un cop renovada la gespa artificial del camp de futbol del Molí, el proper pas serà fer el mateix amb el camp municipal. També registra un ús força elevat. La previsió és fer les obres durant el 2015.

spot_img

El + Vist