30.9 C
Lloret de Mar
L'oficina del Museu del Mar

Reobren al públic les oficines de turisme de Lloret

Després de més de tres mesos tancades, tornen a oferir atenció presencial. Durant aquest temps, però, han seguit treballant de manera telemàtica.

L'oficina del Museu del Mar

Darreres Notícies

Avui dilluns han reobert al públic les oficines de turisme després de més de tres mesos tancades. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que és molt bona notícia poder tornar a oferir atenció presencial, tot i que recorda que durant aquests mesos han estat fent atenció telemàtica.

L’obertura s’ha fet amb totes les mesures de seguretat i responsabilitat necessàries atesa la situació de pandèmia. Com sempre, el telèfon d’atenció al públic és el 972 36 57 88 i el servei de WhatsApp segueix operatiu al 618 263 898.

L’horari a l’oficina del Museu del Mar és de nou del matí a set de la tarda de dilluns a dissabte i el diumenge de deu a una i de quatre a set; a la central, situada a l’avinguda de les Alegries, és de deu del matí a cinc de la tarda i el diumenge tanca; i el punt d’informació de la terminal obre de dilluns a dissabte de nou a una i de tres a sis i el diumenge també està tancada.

spot_img

El + Vist