8.3 C
Lloret de Mar

Representants del sector turístic lloretenc viatgen avui a Madrid per assistir a FITUR

L’alcalde, regidors municipals i hotelers de la vila han viatjat avui a Madrid per assistir a la fira internacional de turisme FITUR, que comença demà i s’allarga fins diumenge.

Codina i Orobitg a FITUR 2012
Codina i Orobitg a FITUR 2012

Darreres Notícies

L’alcalde, regidors municipals i hotelers de la vila han viatjat avui a Madrid per assistir a la fira internacional de turisme FITUR, que comença demà i s’allarga fins diumenge. Avui, però, ja hi havia un fòrum previ entre els representants del sector.

Lloret aprofitarà la cita per promocionar el congrés mundial de bloggers Tíbex, que es farà a la destinació del 30 d’abril al 2 de març, amb la presència de 800 especialistes de tot el món. Un esdeveniment molt important per a la vila, segons el regidor de Turisme, Jordi Orobitg.

Tot i que FITUR és una cita que el sector turístic de Lloret no es perd mai, el regidor creu que actualment hi ha moltes altres fórmules de promoció més eficients que les fires tradicionals. El president del Gremi d’hotelers, Enric Dotras, però, remarca que FITUR permet conèixer persones amb qui tens tractes al llarg de l’any i conèixer nous operadors d’arreu del món. A més a més, una fira d’aquestes característiques també permet conèixer l’oferta de la competència.

Aquest any, FITUR arriba a la 35ena edició amb la presència de 120.000 professionals de 9.000 empreses, procedents de 165 països. Els primers dies només hi haurà professionals, mentre que al cap de setmana la fira s’obrirà al públic final.

spot_img

El + Vist