Dimecres, 20 gener 2021
10.7 C
Lloret de Mar
El regidor i l'alcalde, a l'AVE

Representants de Lloret es reuneixen amb SEGITTUR per fer un seguiment

La destinació treballa per convertir-se en una 'ciutat intel·ligent' i a la reunió d'avui es preveu presentar les accions que ja s'estan duent a terme i plantejar accions de futur.

El regidor i l'alcalde, a l'AVE

Darreres Notícies

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Ple extraordinari i urgent per designar els membres de les meses electorals pels comicis del 14 de febrer

El ple es realitzarà de forma telemàtica, atesa la situació actual de la pandèmia causada per la covid-19

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

Representants de Lloret de Mar i de la Generalitat són a Madrid per fer una reunió de seguiment amb SEGITTUR, la Societat Espanyola de Gestió i Innovació de les Tecnologies Turístiques, que depèn de l’Estat.

La finalitat de l’estada és explicar la feina que s’està fent i que es vol fer a la destinació lloretenca a través del Pla Operatiu de Turisme. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que Lloret ja ha començat a treballar en aquesta línia.

De cara al futur, destaca que Lloret necessita fibra òptica potent per poder oferir connexió WIFI a les platges i als carrers més comercials i que ha de ser una destinació 100% accessible amb la mirada posada al turisme sènior. També es preveu fer el transport més sostenible i fer més difusió dels jardins de Santa Clotilde. L’alcalde assegura que es treballa en aquesta línia i això implicarà anar fent reunions amb SEGITTUR.

Recordem que fa uns mesos va ser SEGGITUR qui va exposar la diagnosi i el pla d’accions perquè Lloret s’arribi a convertir en una destinació turística intel·ligent. Es tractava d’un llistat d’accions a curt, mig i llarg termini sobre tecnologia, sostenibilitat, accessibilitat i innovació. L’entitat va atorgar a Lloret un certificat que reconeix que la destinació treballa per convertir-se en ciutat intel·ligent.

 

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".