14.3 C
Blanes
El regidor i l'alcalde, a l'AVE

Representants de Lloret es reuneixen amb SEGITTUR per fer un seguiment

La destinació treballa per convertir-se en una 'ciutat intel·ligent' i a la reunió d'avui es preveu presentar les accions que ja s'estan duent a terme i plantejar accions de futur.

El regidor i l'alcalde, a l'AVE

Darreres Notícies

Representants de Lloret de Mar i de la Generalitat són a Madrid per fer una reunió de seguiment amb SEGITTUR, la Societat Espanyola de Gestió i Innovació de les Tecnologies Turístiques, que depèn de l’Estat.

La finalitat de l’estada és explicar la feina que s’està fent i que es vol fer a la destinació lloretenca a través del Pla Operatiu de Turisme. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que Lloret ja ha començat a treballar en aquesta línia.

De cara al futur, destaca que Lloret necessita fibra òptica potent per poder oferir connexió WIFI a les platges i als carrers més comercials i que ha de ser una destinació 100% accessible amb la mirada posada al turisme sènior. També es preveu fer el transport més sostenible i fer més difusió dels jardins de Santa Clotilde. L’alcalde assegura que es treballa en aquesta línia i això implicarà anar fent reunions amb SEGITTUR.

Recordem que fa uns mesos va ser SEGGITUR qui va exposar la diagnosi i el pla d’accions perquè Lloret s’arribi a convertir en una destinació turística intel·ligent. Es tractava d’un llistat d’accions a curt, mig i llarg termini sobre tecnologia, sostenibilitat, accessibilitat i innovació. L’entitat va atorgar a Lloret un certificat que reconeix que la destinació treballa per convertir-se en ciutat intel·ligent.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist