19.2 C
Lloret de Mar
Alumnes de Lloret visitant la fira del Llibre i la Rosa del 2013

Revetlla de Sant Jordi i fira del llibre i la rosa a Lloret

Lloret dóna el tret de sortida a la celebració de Sant Jordi aquesta nit, amb la revetlla que s’organitza a la biblioteca municipal. Una iniciativa que es va iniciar l’any passat i que torna amb activitats per a petits i grans, tal com ha explicat la regidora de festes, Ester Olivé. De cara a demà, […]

Alumnes de Lloret visitant la fira del Llibre i la Rosa del 2013

Darreres Notícies

Lloret dóna el tret de sortida a la celebració de Sant Jordi aquesta nit, amb la revetlla que s’organitza a la biblioteca municipal. Una iniciativa que es va iniciar l’any passat i que torna amb activitats per a petits i grans, tal com ha explicat la regidora de festes, Ester Olivé.

De cara a demà, el passeig Jacint Verdaguer acollirà la 34ena edició de la tradicional fira del llibre i la rosa, que s’inaugurarà a les deu del matí i estarà oberta tot el dia.

Paral·lelament a la fira, l’Oficina de Català organitzarà un dictat popular. La responsable de l’Oficina de Català, Cesca Cornellà, explica que consisteix en dictar frases de l’obra Els altres catalans de Paco Candel. Les professores de català faran una correcció ràpida de tots els textos i faran l’entrega de premis.

Al dictat hi haurà quatre categories: una per als alumnes de l’oficina, una per a alumnes de secundària, una per a voluntaris lingüístics i una de general oberta a tothom. Els premis seran entrades per al teatre o àpats en restaurants de Lloret, entre altres coses. Les inscripcions es poden fer fins demà a dos quarts de sis de la tarda, que és quan començarà l’activitat.

A més, la jornada de demà també comptarà amb una audició de saradanes, a les set de la tarda a la plaça de la Vila, amb la cobla la Bisbal Jove.

Per celebrar Sant Jordi, l’Ajuntament fa una crida als veïns perquè guarneixin les façanes amb senyeres. La festa de Sant Jordi a Lloret la va impulsar l’Associació Popular d’Amics de la Cultura fa més de trenta anys i des de fa temps l’entitat l’organitzava amb la col·laboració de l’Ajuntament. Ara que l’associació ha anunciat que es dissol, el Govern municipal ha assegurat que la fira té la continuïtat garantida.

spot_img

El + Vist