19.8 C
Blanes
El nou entrenador, Robert Fernández

Robert Fernández, nou entrenador del Club Futbol Sala Lloret

El nou tècnic, que ja havia treballat en l'entitat anys enrere, també farà les funcions de coordinador dels equips de la base.

El nou entrenador, Robert Fernández

Darreres Notícies

El Club Futbol Sala Lloret ha fet oficial l’arribada d’un nou entrenador per l’equip sènior. Es tracta de Robert Fernández, que anys enrere ja havia treballat en l’entitat i que, a més de dirigir el primer equip, també farà les funcions de coordinador dels equips de base.

El nou tècnic explica que arriben per a iniciar un projecte d’entre tres i cinc anys. En la primera temporada volen treballar molt dur per començar a consolidar diferents categories en els equips del club lloretenc.

“Volem treballar dur per consolidar diferents categories que corresponen al club per la seva història”

Robert Fernández
circo de las estrellas

Robert Fernández torna a la que havia estat la seva casa després d’entrenar, el passat curs, al sènior del Quart. A més, també forma part de la selecció de base de Girona.

“Fa anys que vaig estar al club, amb equips de la base i com ajudant del sènior”

Robert Fernández

El nou entrenador es mostra molt il·lusionat i agraït per poder afrontar aquest nou repte. A més, anima a tots els joves de la vila que vulguin conèixer el futbol sala a participar en les jornades de portes obertes que organitza l’entitat, els dimarts i dijous a la tarda, de cinc a nou, al Pavelló del Molí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist