Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Un foc en zona forestal (Més Ebre)

S’acaba el període de prohibició de fer foc en zones forestals

Fins al 15 de març, es permet fer foc en zones forestals, amb certs requisits i notificant-ho a l'Ajuntament o la Generalitat.

Un foc en zona forestal (Més Ebre)

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

Ja s’ha acabat la prohibició de fer foc al bosc que s’activa cada estiu. Així doncs, fins al 15 de març, es permet fer foc en zones forestals, però amb certs requisits, per exemple per fer treballs agrícoles, però sempre cal notificar-ho a l’Ajuntament o a la Generalitat. Ho ha explicat el coordinador de l’ADF a la Selva marítima, Enric Martínez.

Avui en dia, hi ha establert aquest calendari, en què es prohibeix qualsevol activitat amb foc a les zones boscoses entre el 15 de març i el 15 d’octubre. Però el regidor de Gestió Forestal, Jordi Orobitg, creu que d’aquí uns anys la prohibició s’acabarà estenent a tot l’any.

Entre els requisits que cal complir a l’hora de fer foc durant els propers mesos, hi ha el de tenir una franja de seguretat de tres metres i mig d’amplada neta de vegetació.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.