24.7 C
Lloret de Mar
Un partit del 2019 (Globasket)

Setmana Santa intensa a Lloret de Mar, des del punt de vista esportiu

A banda del MIC, s'esperen altres tornejos que sempre han estat habituals en el calendari, com el torneig San Jaime de futbol, el Globasket o el torneig internacional d’handbol.

Un partit del 2019 (Globasket)

Darreres Notícies

Aquesta Setmana Santa es presenta molt intensa a Lloret de Mar en l’àmbit esportiu. Després dels anys de pandèmia, la vila tornarà a acollir diversos esdeveniments de renom que portaran grans quantitats d’esportistes i acompanyants que, a més, s’allotjaran aquests dies en els hotels de la destinació.

Entre els esdeveniments esportius que se celebraran, destaca el MIC, un dels tornejos internacionals de futbol base més prestigiosos del mon i que tornarà a tenir Lloret de Mar com a seu principal. La regidora d’Esports, Ana García-Castany, assenyala que la disputa d’aquest torneig a Lloret és molt important, tant en clau esportiva com turística.

“El MIC és un esdeveniment de molt renom, Lloret és la seu de l’organització i la majoria d’equips, tot i que juguin en altres poblacions, s’allotgen a Lloret i això és molt important”, explica.

A banda del MIC, la regidora també destaca altres tornejos que sempre han estat habituals en el calendari de Setmana Santa, com el torneig San Jaime de futbol, el Globasket o el torneig internacional d’handbol. “L’empresa Travel Sport és un fix durant l’any, a més, també tenim el Globasket i es recupera el torneig d’handbol”, afegeix.

La recuperació del turisme esportiu ja es va notar en gran manera l’any passat. Segons les dades de Lloret Turisme, el 2022 va ser millor que l’any 2019. El creixement de visitants relacionats amb l’activitat esportiva va ser d’un 6,4% més en relació al 2019, l’últim any abans de la pandèmia. La Setmana Santa va ser un dels moments clau per a aquesta recuperació, gràcies a la presència de molts equips i esportistes internacionals.

spot_img

El + Vist