29.6 C
Lloret de Mar
El Halloween per Shalom

Shalom celebra el Halloween amb una gimcana i una casa de la por

La gimcana començarà a les cinc de la tarda al pati de l'Erol i la casa de la por, al carrer Agustí Cabañas a dos quarts de vuit.

El Halloween per Shalom

Darreres Notícies

Shalom celebra la festa de Halloween aquest diumenge a la tarda, amb una gimcana i una casa de la por. L’esplai ofereix l’activitat de manera gratuïta a tots els infants i adolescents de la vila.

A diferència de l’any passat, les dues activitats s’han programat per separat, una després de l’altra, de manera que els participants podran fer només una de les activitats o bé totes dues. Ho ha explicat una de les monitores, Marina Lloveras.

La gimcana començarà a les cinc de la tarda i els grups on hi hagi menors de deu anys hauran d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult. El punt de trobada per inscriure’s és el pati de l’Erol, on començarà i acabarà la gimcana.

Els grups hauran de resoldre un crim. Tindran unes pistes que els portaran pels carrers del centre del municipi, on trobaran diversos personatges disfressats i hauran de superar un seguit de proves.

La casa de la por, que es farà al carrer Agustí Cabañas, començarà a dos quarts de vuit de la tarda i tindrà moltes sorpreses per als participants.

Totes dues activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

spot_img

El + Vist