28.5 C
Lloret de Mar
Part del jurat del concurs d'eslògans de l'Aurora 2021

‘Si ets indiferent, ets còmplice’, eslògan guanyador per commemorar el 25-N

Un jurat ha escollit aquesta frase per presidir els actes entorn al Dia Internacional Contra la Violència Masclista. El concurs de l'Aurora ha celebrat la 13a edició.

Part del jurat del concurs d'eslògans de l'Aurora 2021

Darreres Notícies

Si ets indiferent, ets còmplice. Aquest és l’eslògan que s’utilitzarà en la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, el 25-N, a Lloret de Mar aquest any.

La frase de Joaquim Bohigas ha guanyat el concurs de l’Aurora, que ha celebrat la 13a edició.

En total s’hi han presentat 335 eslògans. Una xifra molt elevada que l’Aurora valora de manera molt positiva. Pel que fa a la frase guanyadora, una membre de l’entitat, Conxa Alférez, remarca que és molt interessant perquè s’adreça al conjunt de la societat i no només als maltractadors o les víctimes.

“Si ets coneixedor d’una violència t’hi has d’implicar, ho has de comunicar, ho has de denunciar; si no, ets còmplice”

Conxa Alférez

La frase finalista és ZERO motius per perdonar, SETZE raons per trucar, de Cèlia Tresserras, professora de l’institut Coll i Rodés. Aquest eslògan, “implícitament implica el telèfon del 016 per demanar ajuda en cas de violència”.

Des de l’Aurora, valoren de manera molt positiva l’èxit que té cada any el concurs d’eslògans i espera que sigui una ajuda més perquè els joves creixin amb el valor de la igualtat.  

“Esperem que aquest tipus d’intervenció social sigui un encoratjament als joves perquè recapacitin i puguin formar-se un caràcter i una personalitat que impliqui la igualtat”

Conxa Alférez

Recordem que l’eslògan guanyador, Si ets indiferent, ets còmplice, s’usarà en els actes de commemoració del 25-N a Lloret de Mar i, com cada any, també es mostrarà en una gran pancarta.

spot_img

El + Vist