17.9 C
Lloret de Mar

La situació de la platja de Lloret és la normal per l’època de l’any en què estem

Jordi Orobitg insisteix en què estem en plena època de temporals i, per l’experiència dels altres anys, cal esperar a finals de maig o principis de juny per decidir si cal fer alguna actuació.

Moviments de sorra per al torneig d'Ultimate Frisbee
Moviments de sorra per al torneig d'Ultimate Frisbee

Darreres Notícies

La situació de la platja de Lloret és la normal per l’època de l’any en què estem. El regidor de Medi Ambient i Platges, Jordi Orobitg, recorda que els moviments de sorra que provoquen els temporals marítims –com l’últim que hi ha hagut fa pocs dies- són habituals aquests mesos. De fet, considera que l’últim ha millorat l’estat de la platja principal de Lloret, tot i que a la zona del mig hi ha poca sorra.

servicios profesionales jimenez

A nivell pràctic, el temporal del cap de setmana passat va afectar al torneig d’Ultimate Frisbee, que va haver de canviar la ubicació del camp de joc, i alguns establiments de la platja, que han obert portes per Setmana Santa. Tot i així, el regidor assegura que no s’han de lamentar danys.

Jordi Orobitg insisteix en què estem en plena època de temporals i, per l’experiència dels altres anys, cal esperar a finals de maig o principis de juny per decidir si cal fer alguna actuació -que són molt costoses- per deixar la platja en bones condicions de cara a la temporada turística.

Això sí, el regidor apunta que, periòdicament, cal fer actuacions per obrir les lleres de la riera i rierols que desemboquen a la platja.

Cal tenir en compte que els temporals no només afecten la platja principal de Lloret, sinó que també tenen afectacions en altres zones i l’Ajuntament està pendent de tot el litoral del municipi.

spot_img

El + Vist