9.9 C
Lloret de Mar

S’obre una línia d’ajuts per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat social

L'Ajuntament hi destina una partida de 269.525 euros, en una convocatòria semblant a la del 2020 arran de la crisi derivada per la Covid-19.

Façana de la Casa de la Vila a Lloret de Mar.
Façana de la Casa de la Vila a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Un any més, l’Ajuntament ofereix ajuts per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat social. Uns ajuts que es van impulsar l’any passat arran de la crisi del coronavirus i que la regidora d’Hisenda, Lara Torres, argumenta que han volgut tornar a donar perquè entenen que la situació econòmica encara és molt complicada per a moltes famílies.

“Som conscients que la crisi econòmica encara l’arrossegarem una mica més de temps i hi ha moltes famílies que encara ho estan passant malament”

Lara Torres
servicios profesionales jimenez

Els ajuts aniran dels 100 als 225 euros, en funció dels membres de la unitat familiar. La voluntat del consistori és donar suport econòmic a persones i famílies empadronades a Lloret que es trobin en una situació socioeconòmica desfavorida, atenent a situacions de necessitat puntuals, urgents, bàsiques i de subsistència.

Malgrat que l’any passat ja es rebés l’ajuda, cal tornar a fer la sol·licitud aquest 2021 perquè la situació pot ser diferent. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist