19 C
Lloret de Mar
Marxa de les Platges del 2019

Supesa la Marxa popular de les Platges del Xino-Xano per la Covid-19

La situació de pandèmia ha portat els organitzadors a prendre aquesta difícil decisió, tot i que creuen que és el més responsable i prudent. 

Marxa de les Platges del 2019

Darreres Notícies

El Xino-Xano i l’Ajuntament han decidit anul·lar la Marxa popular de les Platges que s’havia de celebrar el 27 de setembre. La situació de pandèmia ha portat els organitzadors a prendre aquesta difícil decisió, tot i que creuen que és el més responsable i prudent. 

Tant el consistori com l’entitat han valorat diferents alternatives i han demorat al màxim la decisió, però finalment creuen que és el més encertat, de manera que se centraran en reprendre la caminada el 2021, sempre que la situació ho permeti. Recordem que la Marxa de la Platges de Lloret de Mar és un recorregut popular d’onze quilòmetres pel litoral del municipi, que cada any compta amb uns 1.500 participants.

Marxa de les Platges del 2019 (Xino-Xano)

Pel que fa a la resta d’activitats del calendari del Xino-Xano per aquesta temporada, l’entitat i l’Ajuntament treballaran colze a colze per intentar poder-les organitzar aplicant totes les mesures de la Covid-19 necessàries per minimitzar al màxim el risc de contagi.

spot_img

El + Vist