14.9 C
Lloret de Mar
Marató de TV3

El tinent d’alcalde Albert Robert anima els veïns a sumar-se a la Marató de TV3

La gran cita solidària se celebra aquest diumenge i a Lloret es fan activitats benèfiques al llarg del cap de setmana.

Marató de TV3

Darreres Notícies

Aquest és el cap de setmana de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a les malalties infeccioses. Una gran causa solidària, de país, transversal, en què tothom s’hi implica, des dels ciutadans i les associacions a empreses i tot tipus d’institucions.

Per aquest motiu, el tinent d’alcalde de Lloret Albert Robert anima els veïns a formar part de la Marató.

foto de Rosa Giralt Gubert.

Enguany, els diners que es recaptin amb la Marató es destinaran a investigar les malalties infeccioses, com la grip, la pneumònia, el virus de la SIDA, la meningitis o la sèpsia. Unes malalties que provoquen la mort d’una de cada tres persones al món.

La Marató es farà aquest diumenge i s’hi explicaran coses com ara quines mesures podem prendre en el nostre dia a dia per evitar les malalties infecciones. Per exemple, rentar-nos les mans cinc cops al dia, posar-nos vacunes, fer un bon ús dels antibiòtics o tossir i estornudar tapant-nos amb el braç i no amb la mà.

Pel que fa als actes que es faran a favor de la Marató aquest cap de setmana a Lloret. D’entrada, s’han allargat les activitats dirigides a la piscina fins el mateix diumenge. De cara a dissabte, demà, trobem una xocolata popular a la farmàcia Imma Espinet.

De cara a aquest diumenge, dia de la Marató, hi ha tres actes programats. El primer és una pujada al Montgròs, organitzada pel Centre Excursionista. Un membre, Salvador Duran, explica que tota col•laboració amb la causa és bona. Els participants a la caminada han de pagar 5 euros que es destinaran de manera íntegra a la Marató. La sortida serà aquest diumenge des de l’ermita de les Alegries. Les inscripcions s’han de fer a la seu de l’entitat, al centre cívic del Rieral, aquest divendres entre dos quarts de set i dos quarts de nou del vespre.

Qui també col•labora amb la Marató de TV3 és el Casal municipal de la Gent Gran. Aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda ofereix un concert solidari, amb la coral Tot Cor, el grup d’havaneres Es Vano i els alumnes de guitarra. Ho explica Wendy Osborne, del casal. El concert comptarà amb la participació d’unes 60 persones, usuàries del Casal de la Gent Gran. Demanaran donatius d’un euro al públic per a la Marató.

I l’últim acte del cap de setmana és una ballada de country, aquest diumenge a les set de la tarda a l’hotel Guitart Central Park, amb The Country Revival FarmersÉs el setè any que s’organitza i es recullen els donatius dels assistents, que solen rondar el centenar de persones.

spot_img

El + Vist