17.8 C
Lloret de Mar

Torna la Lloret Estiu Market, aquest diumenge, amb una 30a de parades

Després d'un any sense poder-se organitzar per la pandèmia, l'antiga Botiga al Carrer celebrarà la 34a edició amb moltes ganes, però també incertesa.

Lloret Estiu Market
Lloret Estiu Market

Darreres Notícies

Torna la Lloret Estiu Market, l’antiga Botiga al Carrer. Després d’un any d’aturada per la pandèmia, la fira comercial celebrarà la seva 34a edició, amb una trentena de parades al centre de la vila. Una cita que els comerciants preparen amb moltes ganes, però també amb incertesa.

servicios profesionales jimenez

La intenció, com sempre, és que els comerciants puguin vendre a preus rebaixats l’estoc de la temporada. El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, però, ha explicat que la incertesa generada entorn a les restriccions per la pandèmia ha fet que molts comerciants fossin prudents a l’hora de comprar estoc.  

“Ha canviat molt la manera de tenir els estocs, els comerciants han anat amb previsió del que podia passar i sense comprar de més i tenir només el necessari”

Francesc Alsina

I és que Francesc Alsina reconeix que la temporada ha estat molt complicada per la crisi del coronavirus.

Sigui com sigui, aquest diumenge es muntaran parades als carrers Sant Pere, Venècia i Cervantes i a les places de la Vila i de l’Església amb productes de tot tipus.

“Tenim de tot, qualsevol tipus de producte de moda, de complements, de salut, brocanters, vins… productes molt variats”

Francesc Alsina

La regidora de Comerç, Lara Torres, assegura que l’esdeveniment complirà totes les mesures anticovid, com ara evitar aglomeracions, però reconeix que el sector té moltes ganes de recuperar activitats com aquesta.

 “Amb ganes, perquè després de molt de temps sense poder fer cap acció comercial per la pandèmia, reprenem aquestes petites accions que dinamitzen el comerç”

Lara Torres

A banda de treure’s de sobre l’estoc de la temporada a preus molt rebaixats, hi ha botiguers que també aprofiten la fira cada any per mostrar articles de la nova temporada. La regidora creu que la Lloret Estiu Market és una bona oportunitat per gaudir d’un dia de compres i activitats a Lloret.

“És una bona oportunitat de sortir a passejar amb la família, de gaudir de descomptes i de conèixer articles de la nova temporada”

Lara Torres

La cita també és una bona oportunitat de promoció per als comerciants que tenen els locals allunyats del centre.  

La Lloret Estiu Market arriba aquest diumenge, de deu del matí a deu de la nit. Els establiments que vulguin participar-hi, tenen temps d’inscriure’s fins a demà dijous.

spot_img

El + Vist