18 C
Lloret de Mar

Tots per Lloret es reuneix amb els veïns de Fenals

Els residents d'aquest barri demanen una pista esportiva, a més d'acabar el camí de ronda, millores al passeig marítim o més esdeveniments.

Trobada de Tots per Lloret, amb els veïns de Fenals
Trobada de Tots per Lloret, amb els veïns de Fenals

Darreres Notícies

Tots per Lloret s’ha reunit aquest cap de setmana amb els veïns de Fenals. Han demanat la creació d’una pista esportiva a la plaça Esteve Fàbregas, a més d’altres projectes pendents en aquest barri.

servicios profesionales jimenez

Com per exemple acabar el camí de ronda, millores al passeig marítim, fer més esdeveniments a Fenals, controlar més certes activitats o modificar el pla d’usos comercials. El cap de llista de Tots per Lloret, Albert Robert, considera que “ha estat un debat sa per parlar de millores i recollir alguna queixa, que ajuden a confeccionar el nostre programa electoral”.

Fa uns dies, Tots per Lloret es va reunir amb els hotelers amb els quals van parlar sobre la consolidació del turisme familiar, esportiu i de congressos, així com per treballar a favor d’una major convivència entre veïns i turistes. La pròxima trobada de Tots per Lloret serà amb els veïns del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua.

spot_img

El + Vist