13.8 C
Lloret de Mar

Un turista n’apunyala un altre al braç en un apartament de Lloret

Els fets van passar la matinada de dimecres als apartaments Dalia i la Policia Local va poder detenir el presumpte agressor.

Un noi baixant del terrat
Un noi baixant del terrat

Darreres Notícies

Una baralla acaba amb un jove apunyalat i un altre de detingut a Lloret. Ho publica el Diari de Girona, que explica que la baralla es va produir la matinada de dimecres en els apartaments Dalia, al carrer Castell, i l’agressor va fugir però la Policia Local el va acabar arrestant.

servicios profesionales jimenez

El rotatiu narra que l’agressor és un jove de 25 anys de nacionalitat francesa, que va acabar detingut per un presumpte delicte de lesions i un de danys; mentre que la víctima, també de nacionalitat francesa i de 21 anys, va ser atès pel SEM per haver rebut ganivetades a la zona del braç i va ser evacuat en ambulància a l’hospital de Blanes en estat de poca gravetat.

Segons el diari, van ser veïns de la zona qui va alertar la policia en sentir els crits de la baralla i veure que un dels nois plorava de dolor. Aleshores s’hi van desplaçar diverses patrulles i van trobar-se que els nois havien begut força i que n’hi havia hagut un parell que s’havien barallat, un d’ells clavant algunes punyalades superficials a l’altre. La Policia Local va poder detenir el presumpte agressor al cap d’una estona a l’aparcament de sorra del dispensari.

La baralla va provocar forts danys a l’apartament, que els joves francesos, procedents de Saint-Étienne, havien llogat per passar-hi uns dies. Els danys estan valorats en uns 1.200 euros i és que, entre altres coses, van trencar la porta de vidre d’entrada al bloc i també van malmetre àrees del pis. Els agents també hi van trobar la navalla.

El rotatiu afegeix que els veïns de la zona es queixen que des que els apartaments han reobert hi ha problemes sovint amb els inquilins. Asseguren que la baralla va ser un punt culminant, però que dies abans hi havia nois penjats del terrat que anaven d’un pis a l’altre i que durant el dia es troben escombraries dels llogaters pel mig del carrer. Denuncien que tenen por i més ara després d’aquest apunyalament.

spot_img

El + Vist