7.7 C
Lloret de Mar
Atenent gossos (Centre veterinari El VellMarí)

Últims dies per posar el xip gratuïtament a les mascotes

La campanya, que també permet censar gossos, gats i fures gratuïtament durant un any, acaba aquest dissabte, 31 d'octubre.

Atenent gossos (Centre veterinari El VellMarí)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Últims dies per gaudir de la campanya Fem-ho bé: Identifica’m. Una iniciativa que permet posar el xip gratuïtament a les mascotes.

El veterinari Josep Badia, del centre veterinari El VellMarí, remarca que és molt important posar el xip a gossos, gats i fures.

“Per recuperar la mascota en cas d’extraviar-se o de ser robada i, a la inversa, per evitar l’abandó d’animals de companyia, que és un dels mals endèmics que patim al nostre país”

Josep Badia

Aquesta és la cinquena edició de la campanya a Lloret de Mar, impulsada per l’Ajuntament, el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva i el Consell Comarcal. Josep Badia creu que és una iniciativa molt bona.

Tal com ha explicat el veterinari, les persones que vulguin aprofitar la campanya per posar el xip gratuïtament a la seva mascota, han de demanar cita prèvia en algun dels centres veterinaris que hi col·laboren i, quan hi vagin, portar la cartilla de l’animal. A banda de posar el xip, s’agafaran les dades del gos, gat o fura per inscriure’l al cens de l’Ajuntament.

Qui faci l’alta censal durant aquest mes tindrà gratuït el primer any i després haurà de pagar una quota simbòlica de deu euros l’any. Aquest cens facilita molt a l’Ajuntament poder tenir un control de les mascotes que hi ha al municipi.

Per contactar amb els centres que col·laboren amb la campanya, podeu trucar als telèfons següents: per parlar amb la Clínica Ignasi Mir, el 927 37 26 87; amb el Centre Canvet, el 972 37 75 50; amb la Clínica Rosa Macià Termes, el 972 36 80 07; i amb el Centre El VellMarí, el 972 90 16 07.

La campanya acaba aquest dissabte, 31 d’octubre.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.