14.9 C
Lloret de Mar
Lloret Formula Weekend 2014

Un 10% més de turistes que el 2013 a Lloret, de gener a abril

Lloret Formula Weekend 2014

Darreres Notícies

Lloret ha rebut un 10% més de turistes que el 2013 durant el primer quatrimestre de l’any. Això vol dir que han visitat la destinació unes 185.000 persones, que han fet gairebé 800.000 pernoctacions.

La majoria d’aquest increment ve donat pel públic de proximitat, tant català com espanyol, que continua sent el més rellevant i fidel amb una estada mitjana d’entre quatre i cinc nits.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, considera que aquest augment de turistes és especialment positiu, perquè es produeix en temporada baixa.

Orobitg reconeix que és aviat per fer valoracions de la campanya de comunicació que s’ha dut a terme durant el mes de maig i, per tant, no atribueix aquest increment a la campanya. En canvi, sí que reconeix que el Lloret Formula Weekend ha estat un dels esdeveniments claus per atraure visitants a Lloret.

Les bones dades registrades els primers quatre mesos de l’any, però, no serveixen per fer pronòstics de cara a l’estiu, ja que, segons el regidor, hi ha molts factors que hi intervenen.

El responsable de Turisme a l’Ajuntament sap que la situació econòmica encara és complicada i, per tant, no es pot preveure una temporada molt bona, però també assegura que Lloret treballa fort i aconsegueix atraure molts turistes cada any; en aquest sentit, recorda que és la primera destinació gironina i la tercera de Catalunya, en nombre de visitants.

spot_img

El + Vist