10.4 C
Lloret de Mar
Hotel Santa Rosa (Booking)

Un fons internacional compra l’Hotel Santa Rosa de Lloret de Mar

Sixth Street l'ha comprat en el marc d’una operació en la qual s’ha fet amb una cartera de cinc establiments en tot l’Estat espanyol.

Hotel Santa Rosa (Booking)

Darreres Notícies

Un fons internacional ha comprat l’Hotel Santa Rosa de Lloret de Mar en el marc d’una operació en la qual s’ha fet amb una cartera de cinc establiments en tot l’Estat espanyol. De la compra n’ha informat a través d’una nota de premsa la consultora Colliers, que ha assessorat l’operació.

L’hotel Santa Rosa va ser fundat l’any 1962 per la família Macià, que l’ha regentat fins a l’actualitat. És un establiment de quatre estrelles, que compta amb 129 habitacions. Situat a uns 150 metres de la platja i molt a prop de la zona de vianants i comercial de la destinació, el Santa Rosa va ser reformat l’any 2018.

Al costat de l’establiment lloretenc, el fons internacional Sixth Street també ha adquirit l’hotel Palm Beach i els apartaments Don Jorge de Benidorm, dos hotels de la cadena Oh!tels a Salou i Roquetas de Mar.

El fons té previst desemborsar 85 milions d’euros per tot el paquet, la qual cosa inclou també la quantitat que destinarà a reformar aquells establiments que sigui necessari, segons expliquen des de Colliers.

Els actius hotelers han estat adquirits lliures d’operador i en els pròxims mesos passaran a ser gestionats per Pierre & Vacances -ja gestiona diversos establiment a a la Costa Brava- que suma així mil habitacions a Espanya, on passarà gestionar més de 5.000 habitacions.

Aquesta transacció suposa l’entrada de Sixth Street en el mercat hoteler espanyol. És una societat d’inversió internacional amb més de 60.000 milions de dòlars sota gestió. Inverteix, de la mà dels principals operadors internacionals, en les destinacions líders del turisme mundial.

L’entrada d’un inversor de la talla de Sixth Street en una de les operacions més rellevants de l’any confirma les ganes dels inversors pel sector hoteler.

spot_img

El + Vist