18.3 C
Lloret de Mar
Els alumnes a la visita amb el regidor Albert Ferràndez (Ajuntament de Lloret de Mar)

Un grup reduït d’alumnes del Pompeu Fabra visita l’Ajuntament

Tot i que, arran de la pandèmia, no es poden fer les visites habituals amb alumnes de 3r de Primària, sí que es poden rebre grups amb pocs alumnes que vulguin conèixer de prop el funcionament del Consistori.

Els alumnes a la visita amb el regidor Albert Ferràndez (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Un grup reduït d’alumnes de l’escola Pompeu Fabra ha visitat recentment l’Ajuntament per conèixer de primera mà com s’organitza i quines funcions fa.

- Publicitat -

Qui els va rebre és el regidor d’Educació, Albert Ferràndez, que lamenta que la situació de pandèmia impedeix fer les visites que organitzen habitualment per als cursos de tercer de primària de totes les escoles del municipi, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn.

Tot i així, el regidor creu que és molt positiu poder acollir grups reduïts com aquest del Pompeu, que justament estava treballant un projecte relacionat amb Lloret i les tradicions de la vila.

Per a Albert Ferràndez, és important que l’Ajuntament tingui les portes obertes a tota la ciutadania, tant infants com adults.

“Tant els infants com els joves, i fins i tot molts adults, pensen que l’Ajuntament és un lloc inaccessible i és tot el contrari, el que hem de fer és obrir-lo”

Albert Robert

En aquest sentit, el regidor assegura fer pedagogia del funcionament de les institucions i mostrar que no són un lloc inaccessible és del tot necessari.

spot_img

El + Vist