5.6 C
Lloret de Mar
Els alumnes a la visita amb el regidor Albert Ferràndez (Ajuntament de Lloret de Mar)

Un grup reduït d’alumnes del Pompeu Fabra visita l’Ajuntament

Tot i que, arran de la pandèmia, no es poden fer les visites habituals amb alumnes de 3r de Primària, sí que es poden rebre grups amb pocs alumnes que vulguin conèixer de prop el funcionament del Consistori.

Els alumnes a la visita amb el regidor Albert Ferràndez (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Un grup reduït d’alumnes de l’escola Pompeu Fabra ha visitat recentment l’Ajuntament per conèixer de primera mà com s’organitza i quines funcions fa.

Qui els va rebre és el regidor d’Educació, Albert Ferràndez, que lamenta que la situació de pandèmia impedeix fer les visites que organitzen habitualment per als cursos de tercer de primària de totes les escoles del municipi, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn.

Tot i així, el regidor creu que és molt positiu poder acollir grups reduïts com aquest del Pompeu, que justament estava treballant un projecte relacionat amb Lloret i les tradicions de la vila.

Per a Albert Ferràndez, és important que l’Ajuntament tingui les portes obertes a tota la ciutadania, tant infants com adults.

“Tant els infants com els joves, i fins i tot molts adults, pensen que l’Ajuntament és un lloc inaccessible i és tot el contrari, el que hem de fer és obrir-lo”

Albert Robert

En aquest sentit, el regidor assegura fer pedagogia del funcionament de les institucions i mostrar que no són un lloc inaccessible és del tot necessari.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.