16.8 C
Lloret de Mar

Una 50a de persones es concentren contra la violència masclista

La concentració s'ha fet a les escales de l'Ajuntament per la pluja. Abans, l'Aurora ha organitzat una activitat interactiva.

Concentració contra la violència masclista convocada per l'Aurora
Concentració contra la violència masclista convocada per l'Aurora

Darreres Notícies

Una cinquantena de persones s’han concentrat a Lloret per denunciar la violència masclista aquest 25-N. La concentració l’ha convocat l’associació de dones l’Aurora i, a causa de la pluja, s’ha hagut de fer a les escales de l’Ajuntament.

Una de les representants de l’entitat, Conxa Alférez, ha llegit un manifest en què, molt contundentment, ha assenyalat que les dones estan fartes de ser víctimes de violència.

“Estem fartes de ser assetjades en tots els àmbits, fartes que la precarietat i l’atur tinguin rostre de dona, fartes de no estar segures a les xarxes socials”

Conxa Alférez

Conxa Alférez ha remarcat que l’eslògan guanyador d’aquest any és molt potent, perquè interpel·la a tothom.

“Com a societat, i per no perpetuar aquest sistema, tothom ha d’estar a l’aguait i no deixar passar-ne ni una. Com diu l’eslògan guanyador, Si ets indiferent, ets còmplice

Conxa Alférez

La concentració s’ha fet al vespre, després d’una activitat interactiva titulada Converses per empoderar-se, també organitzada per l’Aurora.

Les guanyadores del concurs
Les guanyadores del concurs

Rocío Ruiz i Cristina Pujol han convidat el públic a participar en un concurs per desmuntar els mites sobre la violència masclista. En aquest sentit, han posat sobre la taula aspectes com que no existeix un únic perfil de maltractador, que tirar floretes també es considera violència masclista o que aquest tipus de violència es produeix en tots els nivells educatius i socioeconòmics.

spot_img

El + Vist