18 C
Lloret de Mar

Una cinquantena de persones nedaran des de Lloret fins a Pals a través de les Vies Braves

Dues de les vies braves es troben a Lloret: Santa Cristina - Fenals i Fenals - platja central.

Una imatge de les Vies Braves
Una imatge de les Vies Braves

Darreres Notícies

Nedar des de Lloret fins a Pals a través de les Vies Braves, itineraris marins que permeten nedar en aigües obertes i explorar de forma segura l’entorn natural. És el repte que es proposa aquest dissabte, al llarg de 10 quilòmetres.

servicios profesionales jimenez

És el que sumen 6 vies braves, dues d’elles al litoral lloretenc: la que uneix Santa Cristina amb Fenals i la que va de Fenals fins a la platja central. La resta es troben situades a les costes de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Tamariu i Pals.

Via de Santa Cristina a Fenals

La jornada, anomenada “Non Stop Vies Braves Costa Brava Sud 10 km”, no és competitiva i s’hi espera la participació d’una cinquantena de persones. Les inscripcions ja estan tancades des de fa temps. Maria Rossell, una de les organitzadores, exposa el perfil de l’usuari de les vies braves és majoritàriament “de les comarques de Barcelona, en un 80%, i bastant repartit entre homes i dones”.

Via de Fenals fins a la platja central

L’organització, a càrrec de l’empresa Vies Braves, assenyala que el nostre és un enclavament únic per nedar que ofereix als participants l’experiència de gaudir dels millors trams del litoral de la Costa Brava. La Maria defineix les vies braves com “camins de ronda que passen pel mar”.

La sortida d’aquest dissabte és a primera hora del matí, des de la platja de Santa Cristina. Els desplaçaments d’una via brava a l’altra es faran en autobús.

spot_img

El + Vist