18 C
Lloret de Mar

50 establiments de Lloret reben un certificat de Tripadvisor

Triadvisor ha atorgat un certificat d’excel·lència a 48 establiments de Lloret, tan públics com privats. El portal de planificació i reserva de viatges ha reconegut la qualitat de tots aquells hotels, restaurants i equipaments d’oci que, a través de les valoracions dels usuaris, han obtingut una puntuació de 4 o més sobre 5. La responsable […]

Església de Sant Romà
Església de Sant Romà

Darreres Notícies

Triadvisor ha atorgat un certificat d’excel·lència a 48 establiments de Lloret, tan públics com privats. El portal de planificació i reserva de viatges ha reconegut la qualitat de tots aquells hotels, restaurants i equipaments d’oci que, a través de les valoracions dels usuaris, han obtingut una puntuació de 4 o més sobre 5.

servicios profesionales jimenez

La responsable de comunicació de Tripadvisor, Blanca Zayas, assegura que cada vegada els turistes tenen més en en compte l’opinió d’altres viatgers. Les puntuacions dels usuaris de Tripadvisor fan palès que Lloret -i Catalunya en general- és una zona d’una qualitat elevada.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, valora de manera molt positiva la cinquantena de certificacions rebudes per Lloret. El regidor ha afegit que la importància que dóna l’Ajuntament a portals com Tripadvisor ha quedat clara amb la campanya de comunicació que ha fet durant tot el mes de maig.

A Lloret han obtingut el certificat d’excel·lència de Tripadvisor equipaments molt variats, com els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, l’ermita de Santa Cristina, l’església de Sant Romà o el parc aquàtic Water World, a banda de molts hotels, restaurants i comerços.

spot_img

El + Vist