8.7 C
Lloret de Mar

Una desconnexió a França va portar Albert Om a escriure ‘El dia que vaig marxar’

Una trentena de persones han gaudir de la presentació del llibre del reconegut periodista a Can Gallissa, en què ha arrencat el riure del públic en diverses ocasions.

-

Una temporada vivint a França per fer un canvi de vida que li permetés desconnectar de la rutina i trobar-se a ell mateix. Aquest és el punt de partida del llibre El dia que vaig marxar, d’Albert Om.

El reconegut periodista l’ha presentat aquest diumenge a la Llibreria Can Gallissà de Lloret. L’autor va marxar uns mesos a Aix-en-Provence quan estava a punt de fer els 50 anys.

“Explica la història d’un temps de llibertat que em vaig agafar a punt de fer 50 anys, quan vaig tenir aquella idea que tenim molts de parar i anar a un altre lloc”

Albert Om

Quan va decidir marxar, els seus pares s’estaven fent grans i necessitava allunyar-se una mica de tot per poder viure com a estranger, de manera relaxada, durant un temps. Aquella temporada va recordar sovint moments del seu passat com a nen i també del passat dels seus pares.

“El llibre barreja aquest temps feliç, de descoberta de coses noves, amb molts viatges enrere cap a la meva infància, la meva joventut i els anys d’esplendor dels pares”

Albert Om

Una trentena de persones han assistit a la presentació, en què Albert Om ha repassat algunes de les anècdotes del llibre de manera amena i arrencant el riure del públic contínuament. L’acte ha acabat amb la signatura de llibres.

Albert Om, signant el llibre 'El dia que vaig marxar'
Albert Om, signant el llibre ‘El dia que vaig marxar’

Amb aquest acte, Can Gallissà recupera les activitats a l’altell de la llibreria, que va haver d’aturar per la pandèmia, tal com recorda Montse Sala.

“Tenir l’Albert Om és un honor i, a més, reprenem amb ell l’activitat a l’altell de Can Gallissà que porta des de l’inici de la pandèmia aturat”

Montse Sala

La voluntat de la llibreria és organitzar presentacions de manera periòdica. Aquest proper dissabte mateix ja n’hi haurà una altra: el fotògraf lloretenc David Salcedo presentarà Fuchina

El mes de juny es completarà amb la presentació del llibre infantil Aquells dies a casa, de Júlia Puntí, i de la novel·la L’última carta, de Ramon Blanch.

- Publicitat -